Clubkampioenschappen bij de Pluimbal

Op 1 Juli heeft de Pluimbal voor het eerst een clubkampioenschap georganiseerd. Hierbij zijn er twee poules gemaakt tussen recreanten en competitiespelers. De opkomst was hoog en de sfeer zat er goed in. De clubkampioenschappen werden onder andere gesponseerd door Rijk Zwaan! Hier zijn wij uiteraard erg blij mee!!

Er werden wedstrijden gespeeld van 10 minuten waarbij je in een poule tegen een ander team moet. Zo speelde je per onderdeel 2 tot 4 wedstrijden. (verschilt per categorie). Door deze korte set-ups konden veel partijen worden gespeeld en speelde je ook voor elke punt! Wanneer je de poulefase hebt overleefd, kwam je in de halve finale die je moet winnen. Hier werd op 1 set gespeeld met 2 punten verschil winnen. Als laatste ga je tegen de winnaar van de andere poule tot er een winnaar overbleef. De organisatie was erg goed en de avond verliep vlekkeloos.

Uiteraard konden de prijzen niet op zich laten wachten. De finalisten kregen alle een mooie prijs mee naar huis! Wil jij volgend jaar ook een mooie prijs in de prijzenkast? Dan heb je een jaar de tijd om te trainen! Nog niet bevestigd maar we gaan ervanuit dat volgend jaar weer een nieuwe clubkampioenschappen eraan komt!

De finalisten van de clubkampioenschappen de Pluimbal 2019