Home > Recreanten

Sporthal Vreeloo
Veilingweg 16
2678 LN de Lier
t. 0174-521066
f. 0174-515297

Recreanten

De recreanten spelen op maandagavond tussen 19.00 uur en 22.00 uur, en hebben de beschikking over tenminste zes banen in de Vreeloohal. Hoe laat er wordt begonnen en gestopt met spelen bepalen de spelers zelf door middel van een rouleringssysteem van 20 minuten per partij. Elke speler kan zelf bepalen wanneer hij/zij speelt en hoeveel partijen. Er is dus geen vast schema of vaste training.

Voor zowel de beginnende spelers als de gevorderde spelers wordt er gedurende een aantal weken per seizoen een training verzorgd. Die vrijwilig gevolgd kunnen worden.

Tijdens het seizoen worden er ook een aantal toernooien georganiseerd waar recreatiespelers vrijblijvend aan mee kunnen doen.

Ook speelt LBV de Pluimbal mee in de recreantencompetitie. Dit is een competitie die gespeeld wordt tussen recreanten van de verschillende badminton verenigingen in de regio.

De recreantenafdeling van LBV de Pluimbal is een gezellige groep mensen die zowel in leeftijd als in niveau sterk uiteenlopen. Daardoor is het altijd mogelijk om geschikte mensen te vinden om mee (en tegen) te badmintonnen.

  • Den Hoed Bouw BV
  • Ron Buijs Loodgieters en Installatiebedrijf
  • HV Keukenmontage
  • Marsman Maatwerk